Feridun Tümer Ortaokulu

Vizyon: Kendisini tanıyan, yeteneklerini bilen ve geliştiren, geçmişten geleceğe bir köprü kuran, çağın ilerisinde giden ve diğer toplumlara öncülük edecek güçlü, erdemli, çalışkan ve adil, aynı zamanda vatanını ve milletini seven, insana ve insanlığa değer veren, dünya barışına hizmet eden bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Milli ve manevi değerlere sahip okuyan, araştıran, sorgulayan, problemler karşısında yılmayan ve bu problemlere akılcı çözümler üreten, sosyal yönü güçlü, kendine güvenen, başkalarına saygı gösteren, farklılıkları bir zenginlik kabul ederek bu farklılıkları fırsatlara dönüştürebilen, sorumluluk bilincine sahip, paylaşımcı, gelişime ve gelişmeye açık, yenilikçi, çevresine karşı duyarlı, insan haklarına saygılı, geleceğe yön veren, üretken, sosyal fiziki ve ruhsal yönden güçlü, ne istediğini bilen ve buna göre hareket eden, sosyal becerisi yüksek, girişimci bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz Kaloriferli
Sportif Etkinlikler: Futbol-Voleybol-Basketbol-Atletizm-Dövüş Sporları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://feriduntumerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşilpınar Mah. Girne Cad. Zümre Sok. No1 Eyüp/İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili-Sabahçı

Adres - Yeşilpınar Mah. Girne Cad. Zümre Sok. No1 Eyüp/İSTANBUL

Ulaşım Okulun hemen yanında "Yeşilpınar Otobüs Durakları" bulunmakta olup, İstanbul´un tüm merkezi noktalarına otobüs ile ulaşabilme imkanı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Eyüp ilçe merkezine takribi 5 km uzaklıktadır.